Tandkristal

Een stralende glimlach met een tandjuweel bij kapsalon In2Hair!


Kapsalon In2Hair maakt gebruik van hoogwaardige tandkristallen en professionele apparatuur. Zo gebruik ik o.a. de lijm die ook door orthodontisten wordt gebruikt, deze wordt uitgehard met een professionele uithardinglamp. Geheel pijnloze behandeling, geen beschadiging van mond of tanden.


De adhesive ( lijm ) heeft een transparante kleur en is niet zichtbaar op de tand. De adhesive die ik gebruikt is een Sealing, dit houd in dat na uitharding geen bacteriën onder de kristal kunnen komen. De adhesive is namelijk een gepatenteerd en erkend product uit de tandheelkunde.  Dit alles gebeurt natuurlijk onder strikte hygiëne.


De tandjuweel kan wel een jaar of langer blijven zitten. Als de tandkristal er bij normaal gebruik binnen 2 weken toch af gaat wordt de tandkristal éénmalig gratis opnieuw geplaatst*. (lees nazorg)


De totale kosten voor het aanbrengen van de “diamant” zijn slechts 19,50 euro!


De tandjuwelen worden alleen op afspraak geplaatst.

Hiervoor kunt u ons bellen op: 0598-451010


Denk er aan dat als u een afspraak maakt u dit niet doet vlak voor dat u moet eten. Drink wel iets vooraf. Dit omdat u na het plaatsen van de tandkristal minimaal 1 uur niet mag eten of drinken. Zorg ervoor dat uw tanden goed gepoetst zijn.


De nazorg*

Als de tandkristal geplaatst is mag u gedurende 1 uur niets eten of drinken en de eerste 12 uur geen tanden poetsen. Dit is om het tandkristal beter te laten hechten aan de tand. Drink de eerste 24 uur geen koolzuurhoudende dranken, dit kan namelijk de lijm aantasten. Mochten er eventueel lijmresten op de tand zitten rondom het tandkristal dan worden deze gewoon verwijderd met tanden poetsen. Gebruik ook nooit scherpe voorwerpen in uw mond.


Verwijderen kan heel gemakkelijk en zonder beschadiging tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Dit is voor de tandarts één of twee minuten werk. Als u het zelf wilt verwijderen dan kan dit door vanaf het tandvlees met neerwaartse bewegingen van uw vinger het tandkristal los te wrikken.


Garantie

Mocht een tandkristal onverhoopt binnen 2 weken toch loslaten, plaatsen wij  éénmalig gratis een nieuw