Knippen

Op zoek naar een super toffe coupe die bij jouw gezichtsvorm en uitstraling past? Dan ben je bij In2Hair in goede handen.

Verven

Kleuren is onze passie. Je kunt er een kapsel mooier en unieker door maken. Er zijn talloze mogelijkheden wat haarkleuren betreft. Voor een kleuradvies staan wij altijd voor jou klaar.

Global curls

CURL EXPERTS
Het Global Curl Concept is de totaaloplossing voor pluisvrij, glanzend en prachtig krullend haar. Global Curl heeft speciale knip- en styling technieken voor krullend haar ontwikkeld, alsmede een krul-specifiek behandelplan. Door te kijken naar het type krul en de conditie van het haar, haal je met Global Curl het optimale uit jouw krullen!

“Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle!”

Barber

Ook voor de mannen kun je bij ons terecht in onze authentieke barberhoek. Of je nu stijl, krul of een ander haartype hebt, wij knippen jouw kapsel in het perfecte model. Daarnaast is er de mogelijkheid om naast hoofdhaar ook je baard te laten trimmen of bij te werken. Of je op de klassieke manier te laten scheren.

Visagie

Ook kun je bij ons terecht voor bruidsstyling en andere bijzondere gelegenheden waarbij je graag wilt stralen!

Hoogwaardige biologische en vegan producten van Mineralissima.

Hairextensions

Heb jij altijd al mooi, lang haar willen hebben? Ook dat kan bij ons. Wij werken met Socap Originel, Goldlinehair en Indian Gold.

Bij In2Hair worden extensions van 100% echt mensenhaar op een professionele manier gezet. De hairextensions zullen je haar verlengen op een natuurlijke manier en je haar extra volume geven waardoor jij die volle haarbos krijgt. Je hoeft tevens niet bang te zijn voor beschadiging van je eigen haar, In2Hair gaat erg zorgvuldig te werk en je eigen haar zal hier niet onder lijden. Het resultaat zal een mooie volle bos met haar zijn, en dat alles voor zeer aantrekkelijke prijzen!